Klubmesterskaber

Klubmesterskaber.

Klubmester 2010

Klubmester 2010 blev Inge Radfelder og Peter Thomsen. Damernes finale var meget tæt og blev afgjort på sidste hul hvor Gunhild missede på hul 12. I finalen var Inge, Grethe, Litha og Gunhild. Herrernes finale blev mere eller mindre afgjort da Bjarne Christensen skød Peter Thomsen i hul på hul 7. Derved blev Peter Thomsen noteret for 2 slag mens Bjarne måtte bruge 4 slag. Dette kun han ikke indhentet mere. Spillerne i herrefinalen var Jørn, Peter, Bjarne og Schack.Vinderne får der vindertrøjer overrakt den 31. oktober 2010

Om aftenen blev der så afholdt fælles spisning hvor maden som sædvanlig blev leveret af Mølby Diners. Største kegler tog "Dulled pork", men også resten af forplejning var som sædvanlig kanon. I løbet af aftenen var der arrangeret forskellig underholdning. Der blev råbt, sunget, quizzet og skålet en gang imellem (det var fedt). Så alt i alt en vellykket fest, og vi kan allerede alle sammen glæde os til næste år.

Så til vinderne af klubmesterskaberne i år --> Tillykke med sejren. Men næste år får I det svært. Der er vi nemlig alle klar til at slå jer :)

Klubmester 2011

Klubmester 2011 blev Bjarne Kristensen (Fynbo) og Litha Silberbauer. Mens Litha i de indledende runder ikke spillede så godt tog hun revanche i finalen, hvor hun sikkert vandt kampen om mesterskabet.
Hos herrerne var det alt andet lige en spændende finale, hvor Thomas og Bjarne var helt tæt til slutningen af kampen, men Bjarne trak det længste strå og kunne kåres som Klubmester 2011, lidt overraskende men fuldt fortjent.

Klubmester 2012

Klubmester 2012 blev Bjarne Christensen og Marianna Kristensen. Så en gammel kending slog til igen, mens Marianna blev klubmester for første gang. Tillykke med det til begge to


Klubmester 2013


Litha kom, så og sejrede i årets klubmesterskaber. Hun har ikke trænet særlig meget i år, men vandt for fjerde gang. Hos mændende var det Uwe Jensen, der kunne trække trøjen over hovedet, efter en kamp, hvor Willy Radfelder ellers længe lå til at vinde. Bjarne Christensen leverede ellers en fremragende indledende runde med 59 slag, men kunne ikke står for presset i finalen.